اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

اسلامی: با اتکا به دانش بومی به حوزه راهبردی صنعت هسته‌ای دست یافتیم

اسلامی: با اتکا به دانش بومی به حوزه راهبردی صنعت هسته‌ای دست یافتیم رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: ما با اتکا به دانش بومی و توان داخلی، به دستاورد‌های افتخارآفرین در این حوزه راهبردی دست یافته‌ایم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 17
کد خبر: ۲۷۸۳۶۴
اسلامی: با اتکا به دانش بومی به حوزه راهبردی صنعت هسته‌ای دست یافتیم

به گزارش راهبرد معاصر، شب گذشته محمد اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران میزبان سیدعباس عراقچی، وزیر امورخارجه کشورمان و اعضای نهاد بین‌المللی پوگواش (با هدف کمک به بشریت از طریق گسترش علوم، از جمله استفاده‌های صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای) بود.

در همین زمینه رئیس سازمان انرژی اتمی ایران پیرامون این دیدار و گفت‌و‌گو‌های انجام گرفته در صفحه شخصی خود با اشاره به میزبانی انجام گرفته از اعضای نهاد بین‌المللی پوگواش با حضور وزیر امورخارجه، جمعی از مدیران صنعت هسته‌ای و دیپلمات‌های باسابقه کشورمان، اظهار کرد: این سازمان غیردولتی با پیشینه‌ای نزدیک به هفت دهه، با هدف خدمت به بشریت از مسیر گسترش علوم، به‌ویژه در حوزه کاربرد‌های صلح‌آمیز فناوری هسته‌ای، شکل گرفته است.

وی افزود: در جریان این دیدار، خاطره نیم‌قرن تلاش بی‌وقفه دانشمندان و پیشگامان سازمان انرژی اتمی ایران در اذهان زنده شد. سال‌هایی پر از فراز و نشیب که هر لحظه‌اش نمایانگر اراده و عزم ملت بزرگ ایران بوده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با ابراز خرسندی از فرصت به وجود آمده برای میزبانی از این نشست، تاکید کرد: این نشست فرصتی را فراهم کرد تا ضمن ارائه و معرفی دستاورد‌های صلح‌آمیز کشورمان در حوزه هسته‌ای، زمینه گفت‌و‌گو و تبادل نظر با اعضای این نهاد بین‌المللی فراهم شود.

وی افزود: این دیدار، نه فقط محملی برای هم‌اندیشی، بلکه نمادی از عزم مشترک ما در مسیر صلح و توسعه پایدار در حوزه علوم و فناوری هسته‌ای بود چرا که بی‌تردید، علوم و فنون هسته‌ای پیشران پیشرفت در تمامی عرصه‌هاست.

اسلامی در پایان گفت: ما با اتکا به دانش بومی و توان داخلی، به دستاورد‌های افتخارآفرین در این حوزه راهبردی دست یافته‌ایم و همچنان با تمام وجود از بنیان‌های صنعت هسته‌ای کشور پاسداری خواهیم کرد. جهان به‌خوبی آگاه است که اراده ایرانیان هرگز سست نخواهد شد./ مهر 

کلمات کلیدی: اسلامی هسته ای
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده